Home Ανάγνωση τεχνολογία Τώρα ο χρόνος είναι να αγοράσετε ένα φορητό φορτιστή

Τώρα ο χρόνος είναι να αγοράσετε ένα φορητό φορτιστή

Είναι φθηνότερα από ποτέ και είναι ιδανικά για εκείνους των οποίων η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σταθερά πάνω από 1%.

Μισόμαστε για την επίλυση του προβλήματος, αλλά το κλείσιμο της ανοιχτής εφαρμογής δεν εξοικονομεί χρόνο ζωής της μπαταρίας. Αυτό που χρειάζεστε πραγματικά είναι μια εξωτερική μπαταρία, ειδικά αν συνεχώς ξεχνάτε να επαναφορτίσετε τον εξοπλισμό σας ή εάν ζείτε μόνο στην άκρη της καθημερινής ζωής και έχετε πάντα χαμηλό επίπεδο μπαταρίας.

Οι εξωτερικές μπαταρίες είναι μικρές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου σε μια ανθεκτική πλαστική θήκη. Οι περισσότεροι έχουν μία ή δύο θύρες USB τύπου A που ίσως χρησιμοποιείτε για τη φόρτωση των συσκευών σας. Ωστόσο, κάποιοι χρησιμοποιούν το νεότερο πρότυπο φόρτισης USB τύπου C του Nintendo Switch και νεότερα smartphone Android όπως το Samsung Galaxy S10 και το Google Pixel 3a. Μερικοί έχουν ακόμα ενσωματωμένα καλώδια φόρτισης USB ή Lightning, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να χυμώνετε τις συσκευές σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον καλώδιο φόρτισης.

Δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα μοντέρνα smartphones δεν διαθέτουν μπαταρία που αντικαθιστά ο χρήστης, μια εξωτερική μπαταρία είναι ένα απαραίτητο κινητό εξάρτημα – γιατί ποιος θέλει να προσκολληθεί σε έναν τίμιο σταθμό φόρτισης σε ένα αεροδρόμιο; Μιλώντας για μύγες, μόνο για να σας ενημερώσουμε, η FAA και η TSA λένε ότι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου όπως αυτές πρέπει να μεταφέρονται σε χειραποσκευές και δεν πρέπει να βρίσκονται σε αποσκευές. Οι επιβάτες περιορίζονται επίσης μόνο σε δύο μπαταρίες.

Έχουμε εξετάσει εκατοντάδες φορητούς φορτιστές για να βρούμε τα καλύτερα, πιο δυνατά και ταχύτερα που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτές οι κορυφαίες συμβουλές σιγουρευτείτε ότι ποτέ ξανά δεν αιωρούνται γύρω στο 1%. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κορυφαίες προσφορές μας παρακάτω.

Άγκυρα PowerCore Slim 10000 PD

Η Powercore Slim anchor είναι το τρίτο μπολ σερβιρίσματος από το Goldilocks: δεν είναι πολύ μικρό, δεν είναι πολύ μεγάλο και είναι κατάλληλο για μέγεθος και χωρητικότητα. Η μπαταρία έχει δύο θύρες USB (μία θύρα USB-A και μία θύρα USB-C) και είναι αρκετά ισχυρή ώστε να φορτίζει δύο φορές το iPhone Xs. Έτσι, αν ξεχάσετε να επαναφορτίσετε τον φορτιστή σας – και θα το κάνετε – όλα είναι καλά. Θα εξακολουθεί να υπάρχει χυμός για να επαναφορτίσετε το smartphone σας αν ξεχάσετε να το φορτίσετε επίσης. Αν χρησιμοποιείτε καλώδιο Lightning σε USB-C, η μπαταρία του iPhone σας θα φορτιστεί 50% μέσα σε μισή ώρα.

Η μπαταρία είναι ακόμη αρκετά δυνατή (όταν είναι πλήρως φορτισμένη) για να προσθέσει 30 λεπτά ενέργειας σε ένα MacBook. Υποθέτοντας ότι έχετε ένα νεότερο MacBook με θύρα USB-C. Μιλώντας για το USB-C, ο Anker ρίχνει μια τσάντα ταξιδιού και ένα καλώδιο USB-C-USB-C για να φορτίσει την μπαταρία. Αυτό θα διαρκέσει 3,5 ώρες (αν χρησιμοποιήσετε έναν γρήγορο φορτιστή) ή 9 ώρες με έναν τυπικό φορτιστή και ένα καλώδιο USB-A σε USB-C.

Παρόλο που θα θέλαμε ένα ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης με αυτή την εξωτερική μπαταρία, είμαστε έτοιμοι να συγχωρήσουμε αυτό το κενό δεδομένων της φορητότητας και της απόδοσης του PowerCore Slim. Η μπαταρία είναι περίπου το μέγεθος ενός iPhone 8, ζυγίζει λιγότερο από μια λίβρα και είναι αρκετά ισχυρή για να φορτίσει ένα iPad Pro. Διαθέτει ακόμα μια λειτουργία φόρτισης για την ασφαλή φόρτιση μικρότερων συσκευών, όπως ασύρματα ακουστικά που δεν καταναλώνουν τόση ισχύ. Υποστηρίζεται από εγγύηση 18 μηνών.

Jackery Bolt 10050

Το Jackery Bolt είναι η πιο ευέλικτη φορητή μπαταρία που μπορείτε να αγοράσετε. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θεωρήθηκε η καλύτερη επιλογή είναι ότι ήταν μεγαλύτερη και βαρύτερη από την άγκυρα PowerCore Slim, παρά την ελαφρώς μεγαλύτερη χωρητικότητα. Τι άγκυρα αλλά λείπει είναι ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης, το οποίο έχει το μπουλόνι. Στη μία πλευρά της καρφίτσας είναι ένα καλώδιο micro USB για να φορτίσετε το Android smartphone, tablet ή ακουστικό. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ καλωδίου Lightning και USB-C.

Τα καλώδια 2 ιντσών είναι καλά στοιβαγμένα μακριά όταν δεν χρησιμοποιούνται. Διαθέτει επιπλέον έξοδο USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε εύκολα τρεις συσκευές την ίδια στιγμή. Υπάρχει επίσης ένας μικρός μπλε LED φακός στο πλάι, αλλά δεν είναι πολύ φωτεινό.

Με μέγεθος μόλις 5 cm και πάχος 1 cm, η μπαταρία είναι περίπου το μέγεθος κάμερας για άμεση λήψη. Είναι ακόμα αρκετά μικρό για να βάλει στην τσέπη σας, αλλά αφήνει μια έντονη διόγκωση στα τζιν σας. Το Jackery κάνει μια μικρότερη και πιο φορητή μπαταρία, η οποία είναι περίπου μια ίντσα στενότερη. Αυτό το μοντέλο έχει χωρητικότητα 6.000 mAh σε σύγκριση με 10.050 mAh, το οποίο παρέχει αρκετό χυμό για να φορτίσει πλήρως ένα smartphone έως και τέσσερις φορές ή ένα δισκίο μία φορά. Η μικρότερη επιλογή είναι επίσης μια κορυφαία επιλογή κοπής.

RAVPower PD Pioneer 26800mAh Τροφοδοτική Τράπεζα

Αν και αυτή η εξωτερική μπαταρία δεν είναι η μεγαλύτερη που μπορείτε να αγοράσετε, θα πρέπει να ψάχνετε για μια μεγάλη φορητή μπαταρία. Η χωρητικότητα 26.800 mAh είναι τεράστια. Μπορείτε να χρεώνετε ένα tablet και δύο smartphones με ελεύθερο χώρο ή smartphone καθημερινά για περισσότερο από μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, μπορέσαμε να χρεώσουμε έναν διακόπτη Nintendo 3,5 φορές πριν τελειώσει χυμός. Η μπαταρία RAVPower είναι φθηνότερη από την προσφορά της Anker και εξίσου ισχυρή, αλλά δεν περιλαμβάνει ένα γρήγορο φορτιστή.

Η μπαταρία είναι το μέγεθος μιας αριθμομηχανής γραφικών από την Texas Instruments και ζυγίζει μία λίβρα. Είναι εξοπλισμένο με δύο τυπικές θύρες USB και έξοδο τύπου 30 Watt τύπου C, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ή τη φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή. Μπορείτε να επιλέξετε να φορτίσετε την μπαταρία με ένα παρεχόμενο καλώδιο micro USB ή μέσω της θύρας Type-C. Εάν επιλέξετε την τελευταία μέθοδο, θα εξοικονομήσετε αρκετές ώρες. Το USB-C διαρκεί μόνο 4,5 ώρες σε σύγκριση με περισσότερο από 10 ώρες με ένα καλώδιο μικρο-USB. Ωστόσο, χρειάζεστε τροφοδοσία ρεύματος, το οποίο προκαλεί πρόσθετο κόστος. Ευτυχώς περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB-C σε USB-C. Αυτή η μπαταρία είναι σίγουρα κατάλληλη για διακοπή ρεύματος, διεθνείς πτήσεις, οδικά ταξίδια ή κάμπινγκ. Δεν απογοητεύει.

Αν δεν σας ενοχλούν οι βραδύτερες ταχύτητες φόρτισης και δεν χρειάζεστε θύρες USB-C, η Anker πωλεί μια φορητή μπαταρία 26.800 με τρεις θύρες USB-A. Είναι συνήθως φθηνότερη από τη μεγάλη μπαταρία RAVPower, αλλά εξίσου αξιόπιστη.

Άγκυρα PowerCore Fusion 5000

Αν είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό και χρειάζεστε απλά μια απλή μπαταρία που δεν είναι τόσο αξιόπιστη, η PowerCore Fusion 500o είναι μια καλή επιλογή. Είναι αντίθετο με οποιαδήποτε άλλη φορητή μπαταρία στην περίληψη μας, καθώς λειτουργεί τόσο ως μπαταρία όσο και ως φορτιστής. Έτσι, μπορείτε να φορτίσετε το smartphone ή το tablet σας τη νύχτα, αποσυνδέστε τη συσκευή και επαναφορτίσετε το smartphone αργότερα, χωρίς να χρειάζεστε μια πρίζα.

Πρόκειται για το μέγεθος ενός μέτρου ταινίας και τα δόντια του πτυσσόμενα έτσι δεν είναι πολύ ογκώδες και εύκολο να πάρει μαζί. Αυτός ο υβριδικός φορτιστής προσφέρει αξιοπρεπή χωρητικότητα 5.000 mAh. Αυτός είναι αρκετός χυμός για να φορτίσετε ένα smartphone δύο φορές.

Η μπαταρία, η οποία ζυγίζει λιγότερο από 7 ουγγιές, διαθέτει δύο θύρες USB-A. Υπάρχει επίσης μια υποδοχή MicroUSB, αλλά μόνο για επαναφόρτιση της μπαταρίας – αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές ακίδες. Η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί 2 ώρες. Έρχεται με καλώδιο micro-USB 2 ποδιών για επαναφόρτιση και έρχεται με εγγύηση 18 μηνών. Θα θέλαμε μια θύρα USB-C στο σκάφος, αλλά δεδομένης της χαμηλής τιμής και του μικρού μεγέθους αυτής της μπαταρίας, νομίζουμε ότι αξίζει το κόστος.

Η Anker πωλεί μια άλλη έκδοση που είναι αρκετά ισχυρή ώστε να φορτίζει φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω θύρας USB-C των 30 watt. Παρά την ίδια χωρητικότητα 5.000 mAh, κοστίζει τέσσερις φορές.

Άγκυρα PowerCore Speed ​​20000 PD

Ο διακόπτης Nintendo χρειάζεται ένα βαρύ φορτίο 15V / 2,6A και παρόλο που αναφέραμε μια χούφτα φορητών μπαταριών που μπορούν να ταιριάζουν με αυτές τις αναγνώσεις, θεωρούμε ότι η άγκυρα PowerCore Speed ​​20000 PD είναι η καλύτερη μπαταρία για τον διακόπτη. Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης του Switch της Nintendo είναι η φορητότητα του. Επομένως, δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεστε μια μεγάλη εξωτερική μπαταρία για να την πάρετε μαζί σας.

Δεν θα αποκαλούσαμε το Anker PowerCore Speed ​​20000 PD μικρό επειδή είναι περίπου 2,5 ίντσες παχύ, 6,5 ίντσες υψηλό και 2,5 ίντσες μακρύ και ζυγίζει 13 ουγγιές. Αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι φορητό – ειδικά σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες PD-C PD – και είναι εύκολο να το τοποθετήσετε σε ένα σακίδιο. Του δώσαμε επίσης καλύτερους βαθμούς, καθώς τροφοδοτείται με καλώδιο USB τύπου C για τον τύπο C και φορτιστή – σπάνια στις μπαταρίες. Τα περισσότερα έρχονται μόνο με καλώδιο φόρτισης, αλλά χωρίς φορτιστή.

Με αυτά τα δύο εξαρτήματα δεν μπορείτε μόνο να φορτίσετε την μπαταρία (η οποία διαρκεί περίπου 3 ώρες), αλλά και να συνδέσετε τις συσκευές σας σε μια πρίζα. Όπως αναμενόταν, αυτή η μπαταρία είναι συμβατή με τον διακόπτη Nintendo γιατί διαθέτει θύρα USB-C. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB-A στο σκάφος. Η γενναιόδωρη χωρητικότητα της μπαταρίας των 20.100 mAh είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φορτίζει ένα smartphone πέντε φορές, έναν φορητό υπολογιστή USB-C μία φορά και ένα δισκίο δύο φορές.

Πακέτο ισχύος LIFEPROOF LIFEACTÍV 10

Αυτή η εξωτερική μπαταρία από το LifeProof είναι απενεργοποιημένη με νερό, στάγδην και βρωμιά. Παρόλο που δεν συνιστούσαμε την ανάμιξη ηλεκτρισμού και νερού, οι δοκιμές μας έχουν δείξει ότι η μπαταρία είναι πραγματικά αδιάβροχη – όσο η θύρα που προστατεύει τις θύρες φόρτισης είναι κλειστή. Η μπαταρία μπορεί να βυθιστεί σε 2 μέτρα νερό για μία ώρα. Επίσης έπεσε η μπαταρία σε 6 ίντσες υγρού χιονιού και λειτούργησε άψογα.

Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας των 10.000 mAh διατηρεί το smartphone ή το tablet σας φορτισμένο και έτοιμο για χρήση. Είναι η τέλεια εξωτερική μπαταρία για κάμπινγκ, επειδή διαθέτει ενσωματωμένο φακό και είναι εξοπλισμένο με ένα κορδόνι για να σας βοηθήσει να ταξιδέψετε άνετα. Για να μην αναφέρουμε, είναι ελαφρύ και αρκετά μικρό για να βάλει σε μια μικρή τσάντα. Η μπαταρία είναι περίπου το μέγεθος ενός iPhone 8 Plus, πολύ πιο παχύτερο. Ήμασταν περίεργοι ότι διαθέτει τέσσερα λαμπρά LED. Δύο από αυτά είναι λευκά, τα άλλα κόκκινα. Όταν πιέζετε ένα πλήκτρο, υπάρχουν διαφορετικές λευκές εντάσεις και ένα σταθερό ή αναβοσβήσιμο κόκκινο φως. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν συμβαίνουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην άκρη του δρόμου ή κατασκήνωσης. Μπορείτε να αναμένετε ότι η μπαταρία θα φορτίσει ένα smartphone τρεις φορές και ένα δισκίο μία φορά.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *