Home Ανάγνωση προσφορές Τα καλύτερα tablet Android για ψώνια σήμερα

Τα καλύτερα tablet Android για ψώνια σήμερα

Δεν χρειάζεται να επιδοθείτε είτε να δουλέψετε είτε να παίξετε ένα από αυτά τα tablet υψηλής τεχνολογίας.

Η κατώτατη γραμμή: τα Android Tablets δεν θα σας συναρπάζουν πραγματικά με τη λειτουργικότητά τους, αλλά δεν θα σπάσουν τον προϋπολογισμό σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι κατασκευαστές tablet Android έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην προσφορά αξίας, αντί να ενσωματώνουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα υλικού στις δημιουργίες τους. Ως αποτέλεσμα, η σημερινή αγορά Android Slates κυριαρχείται από χαμηλού κόστους επιλογές με μια ποικιλία μεγεθών οθόνης.

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα Slate που βασίζεται στο Android που ταιριάζει στο γούστο και τον προϋπολογισμό σας, όσο είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αδυναμίες της πλατφόρμας. Το πιο αξιοσημείωτο είναι η σχετική έλλειψη εφαρμογών υψηλής ποιότητας βελτιστοποιημένων για μια μεγάλη οθόνη, ειδικά σε σύγκριση με την Apple iOS.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά, εδώ είναι τα πιο δημοφιλή tablet μας Android διαθέσιμα σήμερα.

1. Samsung Galaxy Tab Ένα 10,5 Android Tablet

Με σταθερά χαρακτηριστικά σε λογική τιμή, η τελευταία έκδοση του Samsung Galaxy Tab A είναι το καλύτερο tablet Android.

Έχει μια έντονη οθόνη 10,5 ιντσών και τέσσερα ηχεία συμβατά με Dolby Atmos. Τα συνδυασμένα χαρακτηριστικά σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε βίντεο εν κινήσει. Με ένα chipset μεσαίας κατηγορίας Qualcomm, το Slate έχει πολλή δύναμη για να σας κρατήσει παραγωγικούς και διασκεδαστικούς.

Η προσαρμοσμένη διεπαφή Android της Samsung προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως μια πλατφόρμα για παιδιά με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ανίχνευση προσώπου για να διατηρήσετε τη συσκευή ασφαλή.

Το tablet μπορεί να σερφάρετε στο διαδίκτυο για περισσότερο από 15 ώρες μεταξύ των χρεώσεων και έρχεται με έναν γρήγορο φορτιστή USB-C.

2. Fire HD 8 Tablet με την Alexa

Το tablet Amazon Fire HD 8 των 8 ιντσών εξακολουθεί να έχει μια υπερβολικά χαμηλή τιμή των $ 80 σε μια αγορά με πολλές επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε εν κινήσει. Το tablet συνοδεύεται επίσης από το Amazon Alexa. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να ελέγξετε έξυπνες οικιακές συσκευές από το tablet σας.

Όπως όλα τα προϊόντα υλικού της Amazon, το tablet HD Fire 8 έχει μια σταθερή ποιότητα κατασκευής. Υπάρχουν τέσσερα χρώματα για να επιλέξετε: μαύρο, μπλε, κόκκινο και κίτρινο.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για ένα ακόμη φθηνότερο δισκίο, η Amazon προσφέρει επίσης την Fire 7 για 45,39 ευρώ. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Fire HD 8 έχει μια οθόνη με πολύ υψηλότερη ανάλυση (εξ ου και το μόνιτορ HD), σας συνιστούμε να επιλέξετε αντ ‘αυτού.

3. Samsung Galaxy Tab S4 Android Tablet

Το κομψό και ελαφρύ Samsung Galaxy Tab S4 είναι το πιο χαρακτηριστικό Android tablet που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Έχει μια εξαιρετικά έντονη οθόνη Super AMOLED 10,5 ιντσών με υποστήριξη HDR, η οποία βρίσκεται σε δική της κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για το Samsung S Pen Stylus και τα συναφή χαρακτηριστικά για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα.

Με ένα προαιρετικό κάλυμμα πληκτρολογίου μπορείτε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα του ισχυρού tablet. Σε συνδυασμό με τη διασύνδεση που μοιάζει με επιφάνεια εργασίας της Samsung, το πληκτρολόγιο μετατρέπει το Tab S4 σε ισχυρή αντικατάσταση φορητού υπολογιστή. Ένας κριτικός από το The Verge άρεσε την οθόνη του Samsung Galaxy Tab S4 καθώς και τα χαρακτηριστικά multitasking με το προαιρετικό πληκτρολόγιο.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του Galaxy Tab S4 περιλαμβάνουν έναν ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm, επεκτάσιμη μνήμη και ένα κουαρτέτο ηχείων AKG με εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το tablet είναι διαθέσιμο με 64 ή 256 GB ενσωματωμένης μνήμης.

4. Lenovo Smart Tab P10 Android Tablet

Το πιο cool πράγμα για το tablet Lenovo Smart Tab P10 Android είναι το ενσωματωμένο ηχείο Smart Dock με τεχνολογία ήχου Dolby Atmos. Όταν συνδυάζεται με το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του Amazon Alexa του tablet, το Slate μπορεί να μετατραπεί άμεσα σε έξυπνη οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη καρτέλα P10 ως ένα πραγματικό έξυπνο προϊόν στο σπίτι εάν δεν χρειάζεστε τη λειτουργικότητα του tablet της Android.

Η Lenovo έχει εξοπλίσει το tablet με οθόνη πλήρους οθόνης 10,1 ιντσών και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για ψυχαγωγία εν κινήσει. Το chipset της Qualcomm θα μπορούσε να καταναλώσει περισσότερη ισχύ, αλλά επαρκεί για περιστασιακή χρήση.

5. Samsung Galaxy Tab A 8 για το Android

Το Samsung Galaxy Tab A 8 είναι ένα συμπαγές και άρτια εξοπλισμένο tablet Android.

Με το κομψό μεταλλικό σκελετό, οθόνη 8 ιντσών και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, το tablet Android είναι η τέλεια επιλογή για να παρακολουθήσετε βίντεο ή παιχνίδια.

Τα εναπομείναντα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνουν ένα αρκετά ισχυρό chipset, επεκτάσιμη μνήμη και το πλούσιο σε χαρακτηριστικά χαρακτηριστικό interface του Android του γίγαντα της τεχνολογίας. Ο εικονικός βοηθός της Samsung Bixby είναι επίσης στη διάθεσή σας εάν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα από τον αντίστοιχο συνεργάτη της Google. Η συσκευή μπορεί να παρέχει κύκλο καθυστέρησης έως και 15 ώρες μεταξύ των φορτίων και χρησιμοποιεί θύρα USB-C για φόρτιση.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *