Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Συλλογή, χρήση και αποκάλυψη πληροφοριών

Είμαστε οι μοναδικοί κάτοχοι των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Έχουμε πρόσβαση μόνο στις πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω άλλης άμεσης επαφής. Δεν θα πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε κανέναν.

Εάν δεν μας ζητήσετε, μπορούμε στο μέλλον να σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ή αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Λαμβάνουμε προφυλάξεις για την προστασία των δεδομένων σας. Όταν υποβάλλετε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω του ιστότοπου, οι πληροφορίες σας προστατεύονται τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης.

Όπου συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες, αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και στέλνονται με ασφάλεια σε εμάς. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αναζητώντας ένα κλειστό εικονίδιο κλειδώματος στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησης ιστού ή αναζητώντας το “https” στην κορυφή της διεύθυνσης της ιστοσελίδας.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Τα cookies ενδέχεται να αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι σας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο, βάσει της προηγούμενης αλληλεπίδρασής σας, μπορούμε να σας δείξουμε τη μετακίνηση διαφημίσεων σε άλλους ιστότοπους. Οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές δεν συλλέγουν προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση ή αριθμό τηλεφώνου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Λάβετε υπόψη ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των άλλων ιστότοπων. Ενθαρρύνουμε τους χρήστες μας να γνωρίζουν πότε φεύγουν από τον ιστότοπό μας και να διαβάσουν τις δηλώσεις απορρήτου άλλων ιστοτόπων που συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Μπορείτε να διαγραφείτε από μελλοντικές επαφές μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού τηλεφώνου που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας:

  • Δείτε ποια δεδομένα έχουμε για εσάς, αν υπάρχουν.
  • Αλλάξτε / διορθώστε τυχόν δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς.
  • Ας διαγράψουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς.
  • Εκφράστε την ανησυχία σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Προκειμένου να προστατεύσουμε καλύτερα το απόρρητό σας, σας παρέχουμε αυτήν την ειδοποίηση, η οποία εξηγεί τις πρακτικές μας σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληροφορίες και τον τρόπο συλλογής και χρήσης των πληροφοριών σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται από αυτόν τον ιστότοπο. Θα ενημερωθείτε σχετικά με:

  • Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται για εσάς μέσω του ιστότοπου, πώς χρησιμοποιούνται και για ποιον μπορούν να μοιραστούν;
  • Ποιες είναι οι επιλογές σας για τη χρήση των δεδομένων σας;
  • Οι διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία της κατάχρησης των δεδομένων σας.