Home Ανάγνωση τεχνολογία ΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!

ΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!

Εξετάσαμε πώς συγκρίνουν τα κορυφαία μοντέλα της Samsung.

Οι καμπύλες τηλεοράσεις προσποιούνται ότι προσθέτουν μια πιο συναρπαστική εμπειρία IMAX στο σαλόνι σας – αλλά πραγματικά ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία; Αν και υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω τους σχετικά με το αν υπάρχουν πλεονεκτήματα για τη χρήση μιας καμπύλης οθόνης και το πώς συγκρίνονται με τις επίπεδες ομολόγους τους, οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι φαίνονται δροσεροί και φουτουριστικοί. Εάν θέλετε πραγματικά μια κυρτή τηλεόραση, η Samsung είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που την προσφέρει ακόμα. Έχουμε κάνει μια εκτεταμένη έρευνα για να προσδιορίσουμε ποιες είναι ακόμα αξίζει να αγοράσετε. Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματά μας παρακάτω!

1. Samsung Q7CN καμπύλη QLED TV (55 ίντσες)

Η καμπύλη οθόνη κάθε τηλεόρασης Samsung Q7CN 4K διαθέτει κβαντικές κουκίδες για ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακή αντίθεση και είναι ιδανική για τους παίκτες λόγω του εξαιρετικού ελέγχου της κίνησης.

Σύμφωνα με το 4K.com, η τηλεόραση έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος και ισχυρή μετάδοση HDR, αλλά δεν διαθέτει τις δυνατότητες για αντίθεση και τοπική μείωση.

Στο Q7CN λειτουργεί η πλατφόρμα Smart Hub της Samsung, η οποία προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών υπηρεσιών ροής βίντεο και ήχου. Ένα κομψό τηλεχειριστήριο και ένα αόρατο καλώδιο σύνδεσης ολοκληρώνουν τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς Q7CN. Αυτή η τηλεόραση διατίθεται σε εκδόσεις των 55 και 65 ιντσών.

2. Κλασσική έξυπνη τηλεόραση 4K UHD της Samsung Class RU7300 (55 ίντσες)

Η σειρά RU7300 της Samsung αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να καταστρέψετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να έχετε καμπύλη τηλεόραση 4K. Το RU7300 προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας, UHD upscaling και πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Amazon Prime και Hulu.

Η RTINGS δήλωσε μετά τη δοκιμή στην τηλεόραση ότι “προσφέρει αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας με βαθιά, σταθερά μαύρα και καλή βαθμολογία”, αλλά επιθυμούσε να έχει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού, φωτεινότερη εικόνα και καλύτερο έλεγχο κίνησης. Ανεξάρτητα από αυτό, το RU7300 είναι το φθηνότερο εισιτήριο για μια καμπύλη TV.

3. Samsung NU8500 Καμπύλη Smart TV 4K UHD (65 ίντσες)

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά καμία από τις premium τηλεοράσεις QLED της Samsung, το NU8500 είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Προσφέρει επίσης μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τοπικές λειτουργίες dimming, HDR και εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Παίρνει επίσης εντυπωσιακά φωτεινά, καθιστώντας την την ιδανική επιλογή για ένα δωμάτιο με πολλά παράθυρα. Το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων διατηρεί τα καλώδια υπό έλεγχο και εξασφαλίζει επίσης κομψή σχεδίαση.

Συνολικά, είναι μια ευέλικτη επιλογή με βαθύ μαύρο χρώμα, ισχυρή ποιότητα εικόνας και φωτεινή οθόνη. Επιπλέον, η HDTV με την εξαιρετική χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και τον έλεγχο κίνησης θα ικανοποιήσει τον ανταγωνισμό των παικτών κονσόλας.

4. Samsung NU7300 Καμπύλη 4K UHD Smart TV (65 ίντσες)

Οι τηλεοράσεις Samsung NU7300 Series 4K προσφέρουν ισορροπία μεταξύ τιμής και διαθέσιμων λειτουργιών. Είναι διαθέσιμο με ένα πάνελ οθόνης με διαγώνιο μεταξύ 40 και 65 ίντσες, έτσι ώστε να υπάρχει κατάλληλη διαμόρφωση για κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό.

Μετά τη δοκιμή της τηλεόρασης, η RTINGS δήλωσε ότι το NU7300 παρήγαγε βαθύ μαύρο χρώμα και σταθερές σκούρες σκηνές, αλλά είχε κακές οπτικές γωνίες και μέτρια απόδοση HDR.

Ανεξάρτητα, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αξία λόγω της χαμηλής καθυστέρησης εισόδου, των πολυάριθμων θυρών και της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας. Αυτή η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με ένα κομψό τηλεχειριστήριο και λειτουργεί από το Samsung Smart Hub με μια ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών.

5. Samsung Q8C Curved QLED TV (55 ίντσες)

Οι καμπύλες τηλεοράσεις 4K της σειράς Q8C της Samsung σάς δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μοντέλο 55 ιντσών ή 65 ιντσών. Κάθε Q8C 4K TV διαθέτει μια εντυπωσιακή κβαντική οθόνη με υποστήριξη HDR και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής με την τηλεόραση HDTV, η RTINGS είπε ότι αυτή η τηλεόραση είναι αξιοπρεπώς φωτεινή και αναπαράγει έναν από τους μεγαλύτερους όγκους χρωμάτων που έχουν δει ποτέ. Κομψός σχεδιασμός χωρίς οθόνη, ανθεκτικό στήριγμα από ανοξείδωτο ατσάλι, πλατφόρμα Smart Hub της Samsung και το καλώδιο υπογραφής Invisible Connection ολοκληρώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά της οικογένειας προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί αυτή η τηλεόραση από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *