Home Ανάγνωση Κορυφαίες συσκευές ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε αυτό που φοράτε!

Τα τακτικές πορτοφόλια είναι ένα απαραίτητο καθημερινό στοιχείο για τη μεταφορά δροσερής και μινιμαλιστικής αποθήκευσης των καρτών σας (και μετρητών).

Αλλά τα αγαπημένα μας πορτοφόλια ξεπερνούν τα χρήματά σας. Τα πολυμηχανήματα διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες και οι τεχνολογίες αποκλεισμού RFID προστατεύουν την πιστωτική σας κάρτα και τις προσωπικές πληροφορίες. Τι είναι RFID, ρωτάτε; Η τεχνολογία ραδιοσυχνικής αναγνώρισης (RFID) χρησιμοποιείται συνήθως για την αποθήκευση πληροφοριών σε πιστωτικές κάρτες και κάρτες αναγνώρισης. Είναι σημαντικό να την προστατεύσετε, επειδή είναι ένας συχνός στόχος των κλεφτών ταυτότητας.

Ελέγξτε τα κορυφαία τακτικές πορτοφόλι που αξίζουν μια θέση στην τσέπη σας.

Dango T01 Πορτοφόλι τακτικής EDC

Το πορτοφόλι T01 Tactical EDC από την Dango Products είναι κομψό, όμορφα σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με πρακτικά χαρακτηριστικά. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ από αλουμίνιο και δέρμα, προσφέρει χώρο για μέχρι 12 κάρτες, RFID-Blocker καθώς και αφαιρούμενο πολυεργαλείο. Υπάρχουν διάφορες δερμάτινες και μεταλλικές επιφάνειες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης τιτανίου που αξίζει να περιποιηθείτε.

Μεταξύ άλλων, το πολυεργαλείο περιέχει ένα μικρό μαχαίρι για το άνοιγμα πακέτων καθώς και μερικά κλειδιά Allen και ένα διατρυπών νυχιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως έξυπνη βάση smartphone.

Το Πορτοφόλι Ridge

Το εξαιρετικά συμπαγές πορτοφόλι Ridge είναι το πιο λεπτό από την άποψη της διαχειρισιμότητας. Διαθέτει τις απαιτούμενες απαιτήσεις για μια πιστωτική κάρτα ή κάρτα ταυτότητας και είναι τόσο συμπαγές όσο παίρνει. Αυτή η συγκεκριμένη παραλλαγή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ελαστικά υλικά που σας επιτρέπουν να κρατάτε μέχρι και 12 κάρτες και μερικά μετρητά. Το πορτοφόλι διαθέτει επίσης υλικά αποκλεισμού RFID για την προστασία των καρτών σας.

Η έκδοση αλουμινίου του πορτοφολιού Ridge διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Ακόμη και οι πιο εκλεκτικές εκδόσεις άνθρακα και τιτανίου είναι διαθέσιμες.

Πορτοφόλι Dango S1 Stealth

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πορτοφόλι S1 Stealth από την Dango Products έχει να κάνει με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Το αξεσουάρ φιλοξενεί έως και έξι κάρτες, ένα βολικό διαμέρισμα για το κλειδί μιας κάρτας μνήμης και ένα ενσωματωμένο ιμάντα καρπού.

Το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από υφασμάτινο και υδατοαπωθητικό υλικό DTEX με επένδυση φραγής RFID. Εάν χρειάζεστε ακόμα περισσότερες λειτουργίες, το S1 είναι συμβατό με το πολυεργαλείο MT03 της μάρκας. Το τελευταίο διαθέτει 10 ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως ένα κλιπ χρήματος, ένα πιρούνι / κουτάλι και μια βάση τηλεφώνου.

Trayvax Original 2.0 μεταλλικό πορτοφόλι

Το μεταλλικό πορτοφόλι Trayvax Original 2.0 έχει τολμηρό, λειτουργικό σχεδιασμό και εκπληκτική ανθεκτικότητα (με εγγύηση 65 ετών). Διαθέτει έως και 15 κάρτες και 5 λογαριασμούς, καθώς και ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών και μοχλό.

Η προστατευτική θήκη RFID που έχει κατασκευαστεί από την Αμερική διαθέτει μια μπροστινή πλάκα από αλουμίνιο και μια οπίσθια πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα που συγκρατούνται από ένα ιμάντα Milspec Paracord. Ο μπροστινός πίνακας διαθέτει μια κατάλληλη διακοπή για εύκολη πρόσβαση στις κάρτες που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Dango D01 Dapper Bifold Pen Πορτοφόλι

Το πορτοφόλι Dango D01 Dapper διαφέρει από κάθε άλλη καταχώρηση στη λίστα αυτή με την ενσωματωμένη μάνδρα και το μίνι σημειωματάριο. Σε συνδυασμό, τα δύο αξεσουάρ είναι ένα αφιέρωμα στον ένδοξο χρόνο, στον οποίο η καταγραφή μιας σημείωσης δεν περιλάμβανε οθόνη αφής. Το στυλό κατασκευάζεται από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, καθιστώντας την υπέροχη ερμηνεία ενός κλασικού οργάνου γραφής.

Το πορτοφόλι μπορεί να χωρέσει έως και 16 κάρτες. Έχει ένα σώμα αλουμινίου και ένα δροσερό, ανθεκτικό στο νερό εξωτερικό με επίστρωση φραγής RFID. Εάν θέλετε ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα, μπορείτε να προσθέσετε αυτό το πολυεργαλείο στο πορτοφόλι σας.

Στοιχείο πορτοφολιού στοιχείου Trayvax

Το πορτοφόλι Trayvax Element διαθέτει ανθεκτικό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, τυλιγμένο σε δεψασμένο δέρμα υψηλής ποιότητας. Το αξεσουάρ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 κάρτες και πέντε λογαριασμούς. Νομίζω ότι είναι καλό ότι το πορτοφόλι έχει ένα ειδικό κλιπ χρήματος κρυμμένο κάτω από ένα δερμάτινο πτερύγιο με ένα ασφαλές κλείσιμο.

Στο πλαίσιο ανοξείδωτου χάλυβα του πορτοφολιού, ενσωματώνεται ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών. Όπως όλα τα προϊόντα Trayvax, το Πορτοφόλι Element διαθέτει ενσωματωμένη προστασία RFID. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί δέρματος-χάλυβα-πλαισίου για να διαλέξετε.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *