Home Ανάγνωση τεχνολογία Μετά από μια εβδομάδα με τον διακόπτη NINTENDO LITE σκέφτομαι ότι είναι η καλύτερη κονσόλα χεριού που μπορείτε να αγοράσετε

Μετά από μια εβδομάδα με τον διακόπτη NINTENDO LITE σκέφτομαι ότι είναι η καλύτερη κονσόλα χεριού που μπορείτε να αγοράσετε

Είναι φθηνότερο σχεδόν σε κάθε τρόπο και καλύτερο από τον αρχικό διακόπτη!

Μου άρεσε η αρχική κονσόλα του Nintendo Switch από τότε που την αγόρασα πριν από δύο χρόνια την ημέρα εκτόξευσης.

Αλλά όσο πιο πρακτική είναι η εμπειρία της υβριδικής ικανότητας να μπορείς να την παίζεις εν κινήσει ή στη μεγάλη οθόνη, σκέφτηκα πάντα ότι ο διακόπτης OG είναι λίγο μεγάλος. Η αναπαραγωγή σε λειτουργία χειρός για περισσότερο από 30 λεπτά προκαλεί κράμπες στους καρπούς μου.

Εισαγάγετε το Nintendo Switch Lite. Είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από τον τυπικό διακόπτη και ως εκ τούτου πιο φορητό. Με μόνο 181,56 € είναι επίσης φθηνότερη. Δοκίμασα μια τελευταία εβδομάδα και αφού το πήρα μαζί μου σε ένα ταξίδι στο γάμο του φίλου μου στο Οχάιο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η καλύτερη χειροκίνητη κονσόλα στην αγορά.

Είναι το τέλειο μέγεθος

Το Nintendo Switch Lite έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με τον αρχικό διακόπτη, αφαιρώντας έναν από τους ελεγκτές Joy-Con. Ζυγίζει μόνο 9 ουγγιές και έχει οθόνη αφής 5,5 ιντσών σε σύγκριση με την οθόνη 6,2 ιντσών και το βάρος της προκάτοχό της 14 ουγκιών. Είμαι όλοι για το λεπτότερο και μικρότερο μέγεθος, που σημαίνει ότι καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο σακίδιο μου.

Συνήθως, οι περισσότερες από τις πτήσεις μου είναι 3 ώρες ή περισσότερο, και όταν βρισκόμουν στον αρχικό μου διακόπτη, έβαζα πάντα τον ογκώδη Pro Controller για να κρατήσω τα χέρια μου να σκαρφαλώνουν. Δεν χρειάζεται πλέον με το Switch Lite. Αυτό είναι φορητό, ελαφρύ και πιο άνετο για να κρατάτε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ήταν απίστευτα εντυπωσιασμένος από το σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής του Switch Lite. Δεδομένου ότι η Joy Cons δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από το σώμα, η κονσόλα αισθάνεται πολύ πιο ισχυρή, στιβαρή και ανθεκτική. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα – γκρι, κίτρινο ή τυρκουάζ – με λευκά κουμπιά που αντιβαίνουν όμορφα με τη γκρι κονσόλα που έχω δοκιμάσει.

Εκτιμώ επίσης τη συμπερίληψη ενός D-pad που με πήρε πίσω στο χρόνο του Game Boy μου πριν από περίπου δύο δεκαετίες και έπαιξα το Super Mario Advance στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών μου. Η ματ επιφάνεια του Lite φαίνεται να είναι πολύ λιγότερο ευαίσθητη στα δακτυλικά αποτυπώματα από την αρχική κονσόλα διακόπτη. Η γυαλιστερή επιφάνεια είναι ένας μαγνήτης για τους λεκέδες και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτό είναι λιγότερο ολισθηρό και ταιριάζει καλά στο χέρι.

ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Η προσιτή τιμή του Switch Lite το καθιστά μια μεγάλη κονσόλα για παιδιά και εφήβους. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους παικτών και ηλικιακών ομάδων με την εκτεταμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Τα παλαιότερα παιχνίδια χειρός, είτε για το Game Boy, το Nintendo DS ή το PlayStation Portable, έμοιαζαν με spin-off και όχι με πλήρη παιχνίδια.

Το Switch and Switch Lite παίζει μεγάλους και προσιτούς τίτλους της Nintendo – και υπάρχουν εκατοντάδες προσιτές indie τίτλους. Ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας έναν παίκτη, θα απολαύσετε το Switch Lite. Ήμουν πραγματικά ευτυχής που το είχα στην τσάντα μου μετά από την καθυστέρηση της πτήσης στο σπίτι μου, έτσι θα μπορούσα να παίξω τον Mario Tennis Aces για να περάσω το χρόνο.

Δεδομένου ότι το Joy-Cons είναι ακίνητο και δεν υπάρχει στάση, το Switch Lite προορίζεται μάλλον για σόλο παιχνίδι. Ευτυχώς, μπορείτε να συνδέσετε επιπλέον Joy-Con ή ασύρματους ελεγκτές σε αυτό, αλλά αυτό θα έχει επιπλέον κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε επίσης να παίξετε online σε multiplayer ή μέσω τοπικών ασύρματων τυχερών παιχνιδιών με άλλους ιδιοκτήτες διακόπτη.

Προσφέρει μακρά μπαταρία

Σύμφωνα με τη Nintendo, η τελευταία κονσόλα προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας 3 έως 7 ωρών. Αν και ποτέ δεν έφτασα τις 7 ώρες της εβδομάδας μου, η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν 4,5 ώρες. Ο αρχικός μου διακόπτης δεν διαρκεί περισσότερο από 3 ώρες, οπότε η επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να τεντώσετε την μπαταρία του Lite ακόμη περισσότερο μειώνοντας τη φωτεινότητα.

Εάν σχεδιάζετε να πάρετε το Switch Lite σε μεγάλες διαδρομές και να μην το μεταφέρετε με φορητές μπαταρίες και άλλα αξεσουάρ, συνιστούμε να αγοράσετε τον τελευταίο διακόπτη πλήρους μεγέθους, τον οποίο η Nintendo λέει ότι μπορεί να φτάσει σε ωφέλιμη ζωή από 4 έως 9 ώρες , Δεν εμείς οι ίδιοι δοκιμάσαμε αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά ο επεξεργαστής του Tom’s Guide χρονομέτρησε την μπαταρία πριν από περίπου 5 ώρες.

Είναι μια ευχαρίστηση, αλλά όχι χωρίς μειονεκτήματα

Ένας λόγος για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Switch Lite είναι ότι δεν υποστηρίζει πλέον τον έλεγχο της κίνησης και δεν πάλλεται πλέον. Επίσης, η οθόνη δεν ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα. Ένα άλλο πιθανό μειονέκτημα του Nintendo Switch Lite πάνω από το μεγαλύτερο μοντέλο είναι ότι δεν μπορεί να τεθεί σε αποβάθρα για να παίξει παιχνίδια στην τηλεόρασή σας. Επίσης, δεν διαθέτει Bluetooth, οπότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά. Δεδομένου ότι η τιμή Nintendo Switch Lite είναι μικρότερη από 181,56 ευρώ, αυτά τα δευτερεύοντα θέματα είναι εύκολα συγχωρετικά.

Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Switch Lite είναι ότι η Nintendo έχει ακόμα πολλά να κάνει όταν πρόκειται για την ανταλλαγή ψηφιακών παιχνιδιών. Εάν έχετε πολλές κονσόλες διακόπτη – είτε για άλλα μέλη της οικογένειας είτε απλώς και μόνο επειδή θέλετε μια μικρότερη και πιο φορητή συσκευή – και χρησιμοποιείτε μια κονσόλα που δεν έχει καταχωριστεί ως κύρια κονσόλα στις Προτιμήσεις συστήματος, θα πρέπει να συνδεθείτε με το Internet, για να παίξετε τα ψηφιακά σας παιχνίδια.

Όταν έκανα λήψη νέων ψηφιακών παιχνιδιών στο Switch Lite, δεν συνειδητοποίησα ότι ο αρχικός μου διακόπτης είχε καταχωρηθεί ως “κύριος διακόπτης”, πράγμα που σήμαινε ότι δεν μπορούσα να παίξω τα νέα μου παιχνίδια στο αεροπλάνο χωρίς σύνδεση Wi-Fi, αν και Τα παιχνίδια δεν μεταφορτώθηκαν στον πρώτο μου διακόπτη. Ο ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό είναι απλά να αγοράσετε φυσικά παιχνίδια ή να ρυθμίσετε το Switch Lite ως την κύρια κονσόλα σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με αυτό και θέλετε μια πιο λεπτομερή εξήγηση, τόσο ο Πολύγωνος όσο και ο προγραμματιστής βίντεο του παιχνιδιού Kevin Kenson έχουν αναλύσει περαιτέρω το πρόβλημα.

τελικά

Το Nintendo Switch Lite προσφέρει την πλήρη εμπειρία του προκατόχου του; Όχι, και είναι ωραία!

Το Switch Lite δεν πρέπει να επισκιάζει τον αρχικό διακόπτη. Για μένα, είναι μια πιο προσιτή και φορητή εναλλακτική λύση που είναι πιο εύκολη στη χρήση. Οι παίκτες που προτιμούν την ευελιξία του παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη πρέπει να επιλέξουν τον κανονικό διακόπτη. Ωστόσο, αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή χρειάζεστε μια φορητή συσκευή για να παίξετε παιχνίδια στο δρόμο για εργασία, στον καναπέ ή για ταξίδια, πιστεύουμε ότι θα αγαπήσετε το Nintendo Switch Lite.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *