Home Ανάγνωση προσφορές ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ: ΤΟ GOOGLE PIXEL 3A ΚΑΙ 3Α XL ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ: ΤΟ GOOGLE PIXEL 3A ΚΑΙ 3Α XL ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ

Βρήκα ότι μετά τη δοκιμή του φθηνότερου smartphone του γίγαντα της τεχνολογίας εδώ και χρόνια.

βασικές προδιαγραφές

  • Οθόνη OLED μεγέθους 5.6 ιντσών 2.220 x 1.080 pixel (Pixel 3a)
  • Οθόνη OLED 6 ιντσών με ανάλυση 2.160 x 1.080 pixel (Pixel 3a XL)
  • Qualcomm Snapdragon 670 chipset
  • 4 GB μνήμης RAM. 64 GB μη επεκτάσιμης αποθήκευσης
  • Κάμερα 12 MP με μέγιστο άνοιγμα 1: 1.8. Φωτογραφική μηχανή 8 megapixel
  • Διπλά στερεοφωνικά ηχεία? ενσωματωμένη τυπική υποδοχή ήχου
  • Γρήγορη ενσύρματη φόρτιση

Η πρόβλεψη έχει αυξηθεί από τότε που η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία φθηνότερης έκδοσης του Google Pixel 3 και του Pixel 3 XL. Λοιπόν, είναι εκεί και υπάρχει μόνο ένα πράγμα που λέει: Το Pixel 3a και το Pixel 3a XL παρέχουν μια κορυφαία εμπειρία στον τομέα Android.

Μπορείτε να το περιμένετε ήδη από την Google, αλλά σε τιμή μόλις € 362,21 ή € 434,83, είναι σίγουρα ένα κατόρθωμα να παραδώσει αυτό το είδος απόδοσης με τον ίδιο άμεσα αναγνωρίσιμο σχεδιασμό με τους πιο ακριβούς συγγενείς.

Δοκίμασα το Google Pixel 3a XL για μια εβδομάδα και το βρήκα να είναι το τέλειο φτηνό smartphone Android. Τόσο πολύ, ώστε όταν αγοράζετε μια νέα, προσιτή συσκευή Android, δεν χρειάζεται να ψάξετε πέρα ​​από τα πιο πρόσφατα Pixel 3a και Pixel 3a XL της Google.

Προσφέρει την καλύτερη εμπειρία Android στον κλάδο

Δεν θα το θάψουμε στο δικό σου. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θεωρείτε Pixel 3a και Pixel 3a XL ως το επόμενο Android smartphone σας. Ακριβώς όπως οι ακριβότεροι συγγενείς τους, αυτά τα smartphones έρχονται πάντα με την τελευταία έκδοση του Android. Το λειτουργικό σύστημα είναι απαλλαγμένο από περιττό bloatware και φαίνεται και λειτουργεί όπως ο προγραμματιστής έχει σκοπό.

Τα τηλέφωνα θα λαμβάνουν επίσης νέες επαναλήψεις για το Android, καθώς και σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας πριν από οποιαδήποτε άλλη συσκευή στην περιοχή τιμών τους και πέραν αυτής. Η Google θα την υποστηρίξει για τουλάχιστον 3 χρόνια με firmware και ενημερώσεις ασφαλείας.

Έχει μια εκπληκτική κάμερα

Το Pixel 3a και το Pixel 3a XL διαθέτουν την ίδια κορυφαία φωτογραφική μηχανή 12 megapixel ως τους προκατόχους τους. Μπορείτε να πάρετε πολύ καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από κάθε συγκρίσιμο ανταγωνιστή.

Μάλλον εντυπωσιακό, το Pixel 3a μπορεί επίσης να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Προέρχονται από τη φωτογραφική μηχανή νυχτερινής όρασης, η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη βιομηχανία με το Google Pixel 3.

Έχει μια μεγάλη διαφήμιση

Το Pixel 3a έχει οθόνη OLED 5,6 ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο XL έχει μια οθόνη 6 ιντσών του ίδιου τύπου. Ο πίνακας απεικόνισης είναι απότομος, ζωντανός και συνολικά εξαιρετικός, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι χρώματος για να επιλέξετε – φυσικό, ενισχυμένο και προσαρμόσιμο. Βρήκα το τελευταίο πιο χρήσιμο.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το Pixel 3a XL, το οποίο σε αντίθεση με την οθόνη του Google Pixel 3 XL δεν έχει εγκοπή. Ως αποτέλεσμα, ο πρωτοετής φαίνεται πολύ καλύτερος από τον πολύ πιο ακριβό αδελφό του.

Είναι υπέροχο που η Google έχει εξοπλίσει και τις δύο παραλλαγές Pixel 3a με στερεοφωνικά ηχεία. Συμπληρώνουν τέλεια τις οθόνες υψηλής ποιότητας των συσκευών και είναι ιδανικές για αναπαραγωγή και παρακολούθηση βίντεο εν κινήσει.

Είναι γρήγορο

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, διαπίστωσα ότι το Pixel 3a παρέχει μια γρήγορη και ρευστό εμπειρία, ανεξάρτητα από το έργο στο χέρι. Το chipset μεσαίας τάσης που κατασκευάζεται από την Qualcomm είναι ακόμα κατάλληλο για τυχερά παιχνίδια, κατόπιν αιτήματος.

Το δοκιμασμένο Pixel 3a XL είχε εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το τηλέφωνο επιβίωσε εύκολα σε μια κουραστική μέρα, συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης στο Διαδίκτυο, αποστολής πολλαπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακολούθησης Twitter και Instagram και παίζοντας παιχνίδια.

Wrap

Σε σύγκριση με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL, τα οποία είναι κατασκευασμένα από γυαλί και μέταλλο, τα Pixel 3a και 3a XL έχουν πολυκαρμπονικό περίβλημα που δεν έχει σχεδιαστεί για αντοχή σε νερό και σκόνη. Ωστόσο, τα φτηνά τηλέφωνα με εικονοκύτταρα έχουν ενσωματωμένη τυπική υποδοχή ήχου – μια λειτουργία που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια με τηλέφωνα pixel με την υψηλότερη εμβέλεια.

Όπως και με τα ακριβότερα τηλέφωνα pixel, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο Google Assistants 3a και 3a XL πιέζοντας το πλαίσιο.

Το Pixel 3a και το Pixel 3a XL μπορούν να παραγγελθούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google καθώς και των T-Mobile, Sprint και Verizon Wireless. Υπάρχουν τρία χρώματα για να επιλέξετε: Μόνο Μαύρο, Καθαρό Λευκό και Μωβ.

Σε γενικές γραμμές, η Google αξίζει μια συμβουλή όταν πρόκειται να προσφέρει τα προσιτά smartphones της σε τόσους πολλούς λιανοπωλητές.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *