Home Ανάγνωση τεχνολογία ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΕ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΕΑ WEBCAM

ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΕ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΕΑ WEBCAM

Kiss laggy, κατεψυγμένα ρέματα και κακή ποιότητα αντίο!

Παρόλο που οι κάμερες αποτελούν πρότυπο σε σχεδόν κάθε φορητό υπολογιστή, desktop all-in-one και πολλές οθόνες, δεν θα σας πείσουν με την ποιότητα της εικόνας. Εάν πραγματοποιείτε πολλές βιντεοκλήσεις και μεταδώστε περιεχόμενο σε κοινωνικά δίκτυα, πρέπει να έχετε μια αυτόνομη κάμερα web. Έχουμε εξετάσει και σύγκρινε περισσότερες από δώδεκα διαφορετικές κάμερες για να βρούμε το καλύτερο για τον υπολογιστή σας.

Οι επιλογές μας είναι συμβατές τόσο με υπολογιστές με Windows όσο και με Mac. Είτε ψάχνετε για webcam υψηλής ποιότητας για να κάνετε stream στο Twitch είτε απλά θέλετε να καλέσετε τα εγγόνια σας με βίντεο, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη κάμερα web για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Η κάμερα Web Logitech C920S HD Pro

Το Logitech C920 προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό της μορφής, της λειτουργίας και των χαρακτηριστικών σε μια δίκαιη τιμή. Είναι μια προσφορά υψηλής ποιότητας από τη Logitech που πραγματοποιεί κλήσεις βίντεο σε ανάλυση Full HD. Το C920 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, γρήγορη αυτόματη εστίαση και ακριβή διόρθωση ισορροπίας λευκού.

Αυτή η κορυφαία κατηγορία καλωδίων δύο συρμάτων λαμβάνει την φωνή σας με ακρίβεια και σας βοηθά να ακούσετε. Χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο απορρήτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα έχει μια γεύση στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας ατυχής επίθεσης στον υπολογιστή σας.

Η κάμερα Logitech HD C615

Μια άλλη σταθερή επιλογή από τη Logitech, η συμπαγής κάμερα webcam C615, μπορεί να καταγράψει βίντεο 1080p, αν και οι δυνατότητες τηλεοπτικής κλήσης ξεπερνούν τα 720p. Είναι λίγο πιο ακριβό από την κάμερα Logitech C525, αλλά προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου και βίντεο.

Η κάμερα είναι πλήρως περιστρεφόμενη και μπορεί να εγγράψει υψηλής ποιότητας ήχο όπως αναμένεται. Η αυτόματη εστίαση είναι πιο αργή από ό, τι καλύτερο, αλλά αυτή η κάμερα είναι μια καλή επιλογή χαμηλού κόστους που πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας.

Κάμερα Web Logitech BRIO Ultra HD

Η νεώτερη προσφορά webcam της Logitech, ο Brio, είναι η πιο ισχυρή προσφορά σε αυτήν την περίληψη. Αυτή η ισχυρή κάμερα web προσφέρει εξαιρετικές ροές βίντεο 4K και επαγγελματικό ήχο μέσω ζεύγους μικρόφωνων.

Το Brio υποστηρίζει επίσης τη ροή HDR, παρέχοντας premium video σε οποιοδήποτε περιβάλλον φωτισμού. Windows Υποστήριξη Hello (για εύκολη σύνδεση στον υπολογιστή σας μέσω του προσώπου σας), οπτικά ευρείας γωνίας και οθόνες ιδιωτικού απορρήτου ολοκληρώνουν τις κύριες λειτουργίες του gadget.

Razer Kiyo ροής κάμερα

Αυτή η κάμερα σχεδιάστηκε ειδικά για gamers. Αν ψάχνετε για μια κάμερα web για να κάνετε streaming παιχνίδια στο Twitch ή το YouTube Live, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Το Kiyo προσφέρει εντυπωσιακή εγγραφή βίντεο HD και μπορεί να εγγράψει βίντεο με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 1080 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και ομαλή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 720 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ένας συντάκτης στο περιοδικό Laptop Magazine είπε ότι η φωτογραφική μηχανή έχει ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο, καταγράφει σε άριστη ποιότητα και συλλαμβάνει ακόμα και τις καλύτερες λεπτομέρειες.

Έχει ακόμη ένα εύχρηστο δακτύλιο που ανάβει την τροφοδοσία κάμερας ενός παίκτη και επιτρέπει στους οπαδούς του να βλέπουν κάθε έκφραση του προσώπου.

Η κάμερα Web Streaming της Logitech C922x Pro

Το Logitech C922 είναι μια κάμερα υψηλής ποιότητας που λειτουργεί καλύτερα από την κορυφαία επιλογή μας, αλλά σε υψηλότερη τιμή. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για streamer ή ανθρώπους που καταγράφουν βίντεο blogs και webcasts επειδή προσφέρει κρυστάλλινα βίντεο 1080p.

Σοβαρές ταινίες που στοχεύουν σε υψηλό ρυθμό καρέ 60 fps μπορούν να πυροβολούν σε ακόμα πιο ρευστό βίντεο 720p. Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με αυτόματη εστίαση HD, διόρθωση φωτός και δύο μικρόφωνα και ακόμη και σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ψηφιακά το φόντο σας.

Logitech MeetUp

Το σύστημα Logitech MeetUp είναι ιδανικό για επιχειρήσεις, επειδή είναι σχεδιασμένο για ομαδική τηλεδιάσκεψη. Με τριπλά μικρόφωνα και ευρύ οπτικό πεδίο 120 μοιρών, καταγράφει ολόκληρη την αίθουσα συνεδριάσεων σας με εξαιρετικό ήχο και βίντεο υψηλής ανάλυσης 4Κ.

Η φωτογραφική μηχανή λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες λύσεις παραγωγικότητας όπως το Skype, το ζουμ και το Slack. Λειτουργεί επίσης ως ηχείο και υποστηρίζει κλήσεις Bluetooth από το smartphone σας.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *