Home Ανάγνωση προσφορές Αυτές οι εξωτερικές κάρτες ήχου λαμβάνουν την ποιότητα ήχου του υπολογιστή σας στο επόμενο επίπεδο

Αυτές οι εξωτερικές κάρτες ήχου λαμβάνουν την ποιότητα ήχου του υπολογιστή σας στο επόμενο επίπεδο

Είναι ένας μούστος για τους ακροατές και τους PC gamers!

Μια εξωτερική κάρτα ήχου παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου του αγαπημένου σας φορητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή, ειδικά εάν είναι ένα προσιτό μοντέλο ή ένα μοντέλο μεσαίας εμβέλειας. Τα gadgets είναι εύκολο να ρυθμιστούν και συνήθως συνδέονται με τον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB.

Για να ξεκινήσετε σε έναν υπολογιστή, ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης λογισμικού που συνοδεύουν τη συσκευή. Η εγκατάσταση Mac είναι συχνά ακόμα πιο εύκολη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες πρέπει απλά να συνδέσουν τη συσκευή και να την επιλέξουν ως πηγή ήχου στις ρυθμίσεις ήχου του Mac.

Έχουμε βάλει μαζί αρκετές εξωτερικές επιλογές κάρτας ήχου σε διαφορετικές τιμές που αξίζει να δούμε.

1. Sound BlasterX G6 Εξωτερική κάρτα ήχου

Το Creative είναι πρωτοπόρος στις εξωτερικές κάρτες ήχου και το Sound BlasterX G6 είναι η τελευταία του εξέλιξη. Είναι μια ευέλικτη επιλογή που επιτρέπει την αναβάθμιση ήχου στην κονσόλα παιχνιδιών σας, το PC ή το MP3 player.

Διαθέτει αποκωδικοποίηση Dolby Digital, 7.1 εικονικό ήχο surround και υποστηρίζει μορφές ήχου Hi-Res. Είναι ένα αεράκι στην περιοχή τιμών.

2. Optimal Shop USB 2.0 Εξωτερική κάρτα ήχου

Αυτή η εξωτερική κάρτα ήχου προσφέρει υποστήριξη ήχου 5.1 καναλιών, ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας και προστατεύει τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρει ψηφιακή και αναλογική αναπαραγωγή ήχου καθώς και εγγραφή. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου του φορητού υπολογιστή ή της επιφάνειας εργασίας σας για λιγότερο από $ 20, αυτή η συσκευή αξίζει μια ματιά.

3. StarTech.com Εξωτερική κάρτα ήχου ICUSBAUDIO2D

Αυτή η προσιτή εξωτερική κάρτα ήχου έχει ένα αρκετά βαρετό όνομα και προσφέρει υποστήριξη ήχου οικιακού κινηματογράφου μέσω εξόδου S / PDIF. Το gadget είναι επίσης σε θέση να παράγει υψηλής ποιότητας ήχο μέσω ενός ενσωματωμένου DAC. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έλεγχο έντασης ήχου και δυνατότητα ελέγχου των μπάσων και των πρίμων μέσω ενός αποκλειστικού διακόπτη.

Για όσους έχουν επιφάνεια εργασίας και δεν χρειάζονται μια συσκευή τόσο μικρή, το StarTech προσφέρει μια μεγαλύτερη επιλογή που υποστηρίζει δύο μικρόφωνα.

4. Creative Sound Blaster Omni εξωτερική κάρτα ήχου

Η μονάδα διαθέτει δύο μικρόφωνα για φωνητικές κλήσεις πρώτης κατηγορίας, υποστήριξη ήχου surround 5.1 καναλιών και εύχρηστο προηγμένο λογισμικό ελέγχου. Ο ενισχυτής του μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει εξελιγμένα ακουστικά (με σύνθετη αντίσταση μέχρι 600 ohm).

Παρόλο που αυτή η κάρτα ήχου δεν είναι κατάλληλη για audiophiles, το Sound Blaster Omni είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για έναν απλό τρόπο να βελτιώσετε τον ενσωματωμένο ήχο του υπολογιστή σας χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

5. Εξωτερική κάρτα ήχου FiiO E10K

Αυτός ο συμπαγής ενισχυτής USB DAC και ακουστικών προσφέρει εκπληκτική απόδοση, ειδικά για μια τιμή κάτω από 90,78 €. Προσφέρει έναν απλό αλλά υψηλής ποιότητας σχεδιασμό: μόλις 3,5 χιλιοστά έξοδο ακουστικών στο μπροστινό μέρος και ομοαξονική έξοδο 3,5 χιλιοστών στο πίσω μέρος. Ο κοχλίας όγκου αισθάνεται σταθερός και έχει ακριβώς τη σωστή αντίσταση.

Η συσκευή βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ήχου του υπολογιστή σας και ενισχύει τα μπάσα χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης.

6. AudioQuest DragonFly Κόκκινη κάρτα ήχου USB

Αυτό το dongle είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου των αγαπημένων σας ακουστικών. Ενώ είναι πιο ακριβό από τις περισσότερες άλλες επιλογές, είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές αν θέλετε να βελτιώσετε τις λεπτομέρειες και τον πλούτο της μουσικής και των παιχνιδιών σας.

Πρόκειται για φορητή συσκευή με μεγάλη ισχύ και εγγύηση 1 έτους. Αυτή η επιλογή γίνεται από το What Hi-Fi; Και τα μέλη του φόρουμ έχουν εξαιρετική τιμή στο Head-Fi. Δεν πιστεύουμε ότι θα απογοητευτείτε!

7. Εξωτερική κάρτα ήχου Creative Sound BlasterX G1

Εάν δεν έχετε περιορισμούς στον προϋπολογισμό, το Creative Sound Blaster X7 είναι η σωστή εξωτερική κάρτα ήχου. Το X7 είναι η πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά επιλογή σε αυτή την περίληψη. Διαθέτει μετατροπέα ψηφιακού προς αναλογικό υψηλής ανάλυσης, ενισχυτή ακουστικών υψηλής ποιότητας σε στούντιο και περισσότερη συνδεσιμότητα από την αναμενόμενη. Αυτά περιλαμβάνουν το Bluetooth 4.1 και το NFC για υψηλής ποιότητας streaming audio.

Για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση, το X7 διατίθεται επίσης σε περιορισμένη έκδοση σε έντονο λευκό.

8. Εξωτερική κάρτα ήχου Xonar U5 της κάρτας ASUS

Το Xonar U5 από την ASUS είναι μια άλλη επιλογή που μπορεί να προσφέρει ήχο surround 5.1 καναλιών. Η μείωση του θορύβου είναι επί του σκάφους καθώς και ένας ισχυρός ενισχυτής, τα ακουστικά πρώτης κατηγορίας τροφοδοτούνται. Ένας ελκυστικός σχεδιασμός και μια ποικιλία χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας καθιστούν τη συσκευή μια ισχυρή επιλογή στην περιοχή τιμών της.

9. Creative Sound Blaster X7 Εξωτερική κάρτα ήχου

Εάν δεν έχετε περιορισμούς στον προϋπολογισμό, το Creative Sound Blaster X7 είναι η σωστή εξωτερική κάρτα ήχου. Το X7 είναι η πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά επιλογή σε αυτή την περίληψη. Διαθέτει μετατροπέα ψηφιακού προς αναλογικό υψηλής ανάλυσης, ενισχυτή ακουστικών υψηλής ποιότητας σε στούντιο και περισσότερη συνδεσιμότητα από την αναμενόμενη. Αυτά περιλαμβάνουν το Bluetooth 4.1 και το NFC για υψηλής ποιότητας streaming audio.

10. Εξωτερική κάρτα ήχου ASUS Xonar U3

Το Xonar U3 είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές pick από την ASUS και έχει το μέγεθος ενός stick USB. Διαθέτει ενισχυτή ακουστικών υψηλής ποιότητας, δυνατότητα surround ήχου Dolby και δυνατότητα προσθήκης δροσερών εφέ 3D για τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια σταθερή επιλογή για gamers PC σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό.

11. Προσαρμογέας ήχου για εξωτερικό στερεοφωνικό ήχο USB

Η εξωτερική κάρτα ήχου της Sabrent διαθέτει σχεδιασμό plug-and-play και χαμηλή τιμή. Έχει ένα δίδυμο υποδοχές ήχου 3,5 χιλιοστών – ένα για το μικρόφωνο και ένα για τα ακουστικά σας. Πρόκειται για μια τέλεια και οικονομικά αποδοτική λύση σε περίπτωση αποτυχίας της ενσωματωμένης κάρτας ήχου του υπολογιστή σας, εκτός αν αναμένετε υποβάθμιση της απόδοσης του ήχου.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *