Home Ανάγνωση προσφορές Αυτά τα χρωματικά βιβλία είναι μια ισχυρή εναλλακτική λύση στα Windows και MAC LAPTOPS

Αυτά τα χρωματικά βιβλία είναι μια ισχυρή εναλλακτική λύση στα Windows και MAC LAPTOPS

Πιστέψτε το ή όχι, δεν χρειάζεστε ένα ακριβό φορητό υπολογιστή για να κάνετε τη δουλειά σας!

Αφού κρατηθούν αποκλειστικά για φοιτητές, τα Chromebook έχουν γίνει ισχυροί φορητοί υπολογιστές, συχνά μια καλύτερη εναλλακτική λύση σε συγκρίσιμα σημειωματάρια για Windows ή Mac. Η διαβίωση με ένα φορητό υπολογιστή Chrome OS απαιτεί πολύ λιγότερους συμβιβασμούς από ό, τι παλιότερα. Καθώς η αποθήκευση σύννεφων και οι υπηρεσίες επιβραδύνουν αργά την ψηφιακή μας ζωή, αυτοί οι οικονομικά προσιτοί φορητοί υπολογιστές ορθώς γίνονται πιο δημοφιλείς.

Η υποστήριξη για εφαρμογές Android και Linux καθιστά τα Chromebook ακόμα πιο ελκυστικά. Τα σημερινά καλύτερα χαρακτηριστικά συνοδεύονται από οθόνες αφής 360 μοιρών που σας επιτρέπουν να απολαύσετε στο έπακρο τις λειτουργίες του Chrome OS και του Android σε μοντέλα tablet ή φορητού υπολογιστή!

Μεταξύ άλλων, ερευνήσαμε και συγκρίναμε περισσότερες από 20 διαφορετικές προσφορές από την ASUS, την HP και την Acer με μεγάλο αριθμό καταχωρίσεων. Έχουμε ψάξει στο Διαδίκτυο, διαβάσαμε σχόλια από άλλες εκδόσεις και καταναλωτές, και μάλιστα δοκιμάσαμε μια χούφτα τους για να βάλουμε μαζί τις καλύτερες προσφορές για κάθε μέγεθος και προϋπολογισμό.

Φορητό υπολογιστή ASUS Chromebook Flip C434 2 σε 1

Το Chromebook Flip C434 του ASUS είναι ένα από τα λίγα Chromebook που αξίζουν μια πραγματική αντικατάσταση του φορητού υπολογιστή. Είναι κομψό, απίστευτα ευπροσάρμοστο, υψηλής ποιότητας και προσφέρει κορυφαία απόδοση. Σε σύγκριση με άλλα πλαστικά Chromebook, η θήκη ASUS είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, γυαλισμένη και αισθάνεται σταθερή. Η οθόνη αφής οθόνης 14 ιντσών είναι ουσιαστικά χωρίς πλαίσιο και έχει μεντεσέ 360 μοιρών ώστε να μπορείτε να την διπλώσετε πίσω και να τη χρησιμοποιήσετε σαν ένα δισκίο.

Ο φορητός υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστή Intel Core m3 ή m5. Ο πιο ακριβός επεξεργαστής m5 προσφέρει 8GB μνήμης RAM σε σύγκριση με τα 4GB του m3. Περισσότερη μνήμη RAM σημαίνει καλύτερη, λιγότερο τεμπέλημα πολλαπλών εργασιών. Ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεστε για το πιο ακριβό μοντέλο, αυτό το Chromebook είναι περισσότερο από ικανό να περιηγεί πολλές ανοιχτές καρτέλες, να επεξεργάζεται ταυτόχρονα πολλά έγγραφα και να αναπαράγει μουσική ή βίντεο χωρίς παρενοχλήσεις.

Το μοναδικό μας παράπονο ήταν ότι θα θέλαμε μια παραλλαγή με αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Ευτυχώς, διαθέτει μια υποδοχή κάρτας microSD που σας επιτρέπει να επεκτείνετε την αποθήκευση όταν χρειάζεται να φορτώσετε ταινίες πριν από μια μεγάλη πτήση. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να πάρετε μια μέση διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών με μία μόνο φόρτιση – μια εντυπωσιακή απόδοση για φορητό υπολογιστή σε αυτή τη φορητή συσκευή.

Κιβώτιο φορητού υπολογιστή Lenovo Chromebook C330 2 σε 1

Το λογικό τίμημα για το Chromebook Lenovo 2 σε 1 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές. Έχει ένα ελαφρύ σώμα, ένα άνετο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες. Ο επεξεργαστής του φορητού υπολογιστή δεν είναι ο γρηγορότερος, αλλά για βασικές εργασίες περισσότερο από επαρκείς και εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες συνδέσεις.

Η οθόνη αφής 11,6 ιντσών δεν θα σας εντυπωσιάσει ακόμα και με την ανάλυση HD, αλλά χάρη στην άρθρωση 360 μοιρών, μπορείτε να την τοποθετήσετε επίπεδη σε ένα τραπέζι για να μοιραστείτε περιεχόμενο με φίλους ή συμμαθητές και να το κάνετε σαν Σκηνή βημάτων. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει κάμερα HD 720p HD για βίντεο συνομιλίες, υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση της μικρής μνήμης 32GB και θύρα HDMI για σύνδεση σε μεγαλύτερη οθόνη.

Μετατροπέας φορητού υπολογιστή Acer Chromebook Spin 13 2 σε 1

Αν και αυτό δεν είναι το πιο ακριβό Chromebook που μπορείτε να αγοράσετε, δεν θα πρέπει να βάζετε τόσα χρήματα σε ένα Chromebook, επειδή μπορείτε να αγοράσετε ακόμα πιο φθηνό φορητό υπολογιστή. Με το Chromebook Spin 13 του Acer μπορείτε να αυξήσετε περαιτέρω την ισοτιμία δολαρίου. Διαθέτει ένα απότομο αλουμινένιο σώμα, έναν ισχυρό επεξεργαστή και μια ζωντανή οθόνη με μια ευέλικτη άρθρωση 360 μοιρών.

Διαθέτοντας ένα ενσωματωμένο στυλό Wacom, είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που συχνά σχολιάζουν έγγραφα ή χρειάζονται φορητό υπολογιστή για να γράψουν χειρόγραφα σημειώσεις. Ο υπολογιστής τροφοδοτείται από έναν από τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel, έτσι ώστε τα προγράμματα που απαιτούν γραφικά να λειτουργούν γρηγορότερα και με μικρότερη καθυστέρηση.

Θα εκτιμήσετε την οθόνη γυαλιού Gorilla και touchpad, τα οποία δεν είναι εύκολα γρατζουνισμένα και αισθάνονται υψηλότερης ποιότητας και πιο ομαλά από τις φτηνές πλαστικές οθόνες. Με αυτό το φορητό υπολογιστή, μπορείτε να περιμένετε περίπου 10 ώρες ζωής της μπαταρίας. Αν ψάχνετε για ένα Chromebook που βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα, αξίζει μια αναβάθμιση αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.

Πλατφόρμα Google Pixel

Το Google Pixel Slate είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο tablet του Chrome OS που μπορείτε να αγοράσετε για χρήματα. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα tablet υψηλής τεχνολογίας Android. Το κομψό Slate διαθέτει ζωντανή οθόνη αφής 12,3 ιντσών, μεγάλη ποικιλία επεξεργαστών Intel, ζεύγος θύρας USB-C, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 12 ώρες και δυνατότητες γρήγορης φόρτισης.

Το βασικό μοντέλο έχει έναν επεξεργαστή m3 οκτώ γενιάς, 8 GB μνήμης RAM και 64 GB μνήμης. Οι περισσότεροι θα πρέπει να επιλέξουν την πιο ακριβή επιλογή, η οποία σας δίνει έναν επεξεργαστή Core i5, 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθήκευσης. Το Pixel Slate διαθέτει ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης κατηγορίας επιφάνειας εργασίας και πιο ανοιχτό υλικό από ένα iPad Pro.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητα του Google Slate, συνιστούμε να συνδυάσετε το προϊόν με ένα προαιρετικό κάλυμμα πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό. Η συσκευή είναι επίσης συμβατή με τη συσκευή τύπου πένας Pixelbook.

HP Chromebook 15

Το Chromebook 15 είναι η προτιμώμενη επιλογή για όσους αναζητούν μεγάλη οθόνη. Ο φορητός υπολογιστής με φορητό υπολογιστή διαθέτει μια φωτεινή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη αφής IPS 15 ιντσών, μια ελκυστική κεραμική θήκη με κομψή σχεδίαση, στενές στεφάνες και μεταλλικές λεπτομέρειες. Το πληκτρολόγιο είναι πλήρους μεγέθους και οπίσθιο φωτισμό και διαθέτει το δημοφιλές υπολογιστικό φύλλο για υπολογιστικά φύλλα.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μνήμη 4GB εσωτερικής χωρητικότητας, ενσωματωμένη μονάδα γραφικών Intel HD Graphics 620 GPU και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 8 ώρες. Με τα ηχεία που ταιριάζουν με το B & O Play, ο φορητός υπολογιστής προσφέρει επίσης εκπληκτικά καλή εμπειρία ήχου για την τιμή του. Από προεπιλογή, έχει χωρητικότητα 64 GB, αλλά μπορείτε να πληρώσετε επιπλέον για διπλάσια χωρητικότητα αποθήκευσης και έναν ταχύτερο επεξεργαστή Intel Core i5.

Βασικά Χαρακτηριστικά:
  • Επεξεργαστής Intel Core i3-8130U οκτώ γενιάς
  • Οθόνη IPS 15,6 ιντσών με ανάλυση 1,920 x 1,080 pixel
  • 4 GB μνήμης RAM, 64 ή 128 GB ενσωματωμένης μνήμης
  • Δύο θύρες USB-C 3.1, θύρα USB 3.1 Type A, υποδοχή κάρτας microSD

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *